Sinds 1993 is Helders Naaimachinehuis gevestigd aan de Wezenstraat in Den Helder.  Deze straat is te vinden in hartje centrum, maar gemakkelijk te bereiken.  Het is mogelijk om met de auto vanaf de Spuistraat voor de deur te komen, vóór 11.00 uur. Daarna wordt de straat afgesloten. Parkeren is gratis in de binnenstad, maar denk om de blauwe schijf: deze is 3 uur geldig.

Ontdek Wat We Te Bieden Hebben:

Helders Naaimachinehuis is verdeeld over twee ruime winkellocaties, elk met een ruim assortiment aan naaimachines, lockmachines, naai-en borduurmachines, borduurmachines, fournituren, haakkatoen, modestoffen en quiltstoffen.

Deskundig Advies:

Bij Helders Naaimachinehuis begrijpen we hoe belangrijk het is om het juiste gereedschap te hebben voor je creatieve projecten. Een machine kopen vanaf een plaatje kan erg lastig zijn; daarom moedigen we iedereen aan om persoonlijk langs te komen in onze winkel. We proberen altijd de juiste machine te zoeken die bij u past.

Waarom Helders Naaimachinehuis?

  • Een ruime keus aan machines, stoffen en fournituren.
  • Gratis les na aankoop van een machine.
  • We staan altijd klaar om u te helpen.
  • Persoonlijk advies op maat voor elke klant.

Helders Naaimachinehuis in Schagen

Gelegen op Nieuwe Laagzijde 41, 1741GE te Schagen, biedt onze tweede locatie ongeveer hetzelfde aanbod als in Den Helder. De winkel is gemakkelijk te bereiken; u kunt de auto tijdelijk even voor de deur zetten om de machine af te geven. Let op: dit is geen parkeerplaats! U kunt de auto 50m verderop parkeren. Er geldt een blauwe zone in Schagen, dus denk om de parkeerschijf, deze is 2 uur geldig.